Картка єПідтримка тепер доступна у додатку sportbank

  • Читається за 7 хв

Sportbank запустив нову картку у додатку — єПідтримка, яка призначена для отримання коштів у рамках цільової програми допомоги від держави для громадян України.

Наразі клієнтам банку доступна тільки віртуальна картка єПідтримка. Аби її оформити необхідно:

  • Відкрити розділ «Картки» у додатку sportbank.
  • Натиснути на картку єПідтримка.
  • Виконати вказівки на екрані.
img

Картка єПідтримка від sportbank дає можливість розраховуватися онлайн, поповнювати мобільний та переказувати кошти на допомогу ЗСУ у кілька кліків.  Для здійснення розрахунків карткою у торговельних мережах необхідно додати її в один з гаманців: Apple Pay, Google Pay, Swatch Pay або Garmin Pay. Для отримання готівки у банкоматах, які підтримують NFC, необхідно встановити PIN-код картки у меню «Налаштування картки» або переказати кошти на іншу фізичну картку та зняти з неї кошти.

Наразі держава починає проводити виплати для внутрішньо переміщених осіб (ВПО). Ця програма передбачена для людей, які залишили житло через війну та виїхали у безпечні місця. Зокрема, це стосується осіб, які переїхали з регіонів, де ведуться або велися активні бойові дії (Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Київська області, м. Київ, Луганська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська області).

Переселенці можуть отримати 2000 грн щомісячної державної допомоги для дорослого і 3000 грн на місяць для дітей та осіб з інвалідністю. Виплати будуть нараховувати протягом воєнного стану на картку єПідтримка. Для цього необхідно зайти у застосунок Дія, перейти у «Послуги», далі вибрати розділ «Отримати статус ВПО» та заповнити дані, після цього вибрати картку єПідтримка від sportbank та щомісяця отримувати допомогу.  

Більше інформації на нашому сайті https://sportbank.ua/e-pidtrymka

img
img

Хочеш бути першим?

Підписуйся на корисні листи від sportbank!
Без спаму, води й зайвих калорій
img
img
img
img

Досі без картки sportbank?
Активуй!

img
Введи номер телефону та отримай посилання для завантаження додатку
Активуй sportbank. Активуй себе!